Welkom op het SSK kookkanaal

met lekkere en makkelijke recepten én duurzaamheidstips voor in eigen keuken!
Amerikaanse cheesecake
Na al het gezonds op het SSK kookkanaal nu een recept van een originele Amerikaanse cheesecake met vers (zomer)fruit. Om de vingers bij af te likken! Bekijk de kookvideo met intro van SSK ondernemer Sietze Koetsier van Coop Koetsier te Ruinerwold. 
Vegetarische moussaka
Moussaka met gehakt? Hoeft niet, met tofu en een flinke berg groenten is ‘ie namelijk minstens zo lekker! Bekijk de kookvideo met intro van SSK ondernemer Angelique de Wolf van Albert Heijn De Wolf in Rotterdam. 
Griekse wraps
Om alvast in zomerse sferen te komen, lanceren we nu op het SSK kookkanaal heerlijke Griekse wraps met gehakt. Bekijk de video met intro van SSK ondernemer Robbert-Jan Bruins van Jumbo Bruins in Capelle aan den IJssel. 
Penne met kip en bloemkool uit de oven
Een echte allemansvriend op het SSK kookkanaal: penne met kip en bloemkool uit de oven. Erg geschikt voor kinderen en heerlijk voor iedereen!  Bekijk de video met intro van SSK ondernemer Sander Goossens van Albert Heijn Goossens in Vianen.
Zalm teriyaki
Dat een lekker recept niet moeilijk hoeft te zijn, bewijst deze zalm teriyaki. In een kwartier op tafel! Bekijk de video met intro over SSK supermarkt PLUS Bart Bakers.
Spaanse kip
Dit recept op het vergt wat snijwerk, maar dan heeft u ook wat. Want wat is die Spaanse kip met chorizo en courgette lekker! Bekijk de video met intro over SSK supermarkt Coop van Bedaf!
Andijviestamppot
Met een goede stamppot kunnen we de winter te lijf! Daarom nu op het SSK kookkanaal, een lekkere en simpele andijviestamppot met chipolataworstjes. Met het verhaal van SSK ondernemer Jan Matze van Spar Matze in Rotterdam.
___________________________________________________________________________
Courgettesoep
Heerlijk als feestelijk voorafje! Maakt u meteen soep voor de lunch van morgen? Dat scheelt tijd en energie!

Bekijk het filmpje met intro van SSK ondernemer Jumbo Wuijts.
___________________________________________________________________________

Extra duurzaamheidstips voor thuis? Kijk hier.

De komende weken vindt u hier alle kookvideo’s van het SSK kookkanaal.