SuperLeven, het nieuwe supermarkt magazine

 

SuperLeven
Het magazine SuperLeven neemt de lezer mee in de wereld van lekker, maar tegelijkertijd ook duurzaam leven en vooral genieten. Met leuke tips en trucs om lekkere gerechten te maken en tegelijkertijd een duurzamere huishouding te voeren. Een aantal bekende Nederlanders hebben meegewerkt, waaronder ook Joop Braakhekke.

SSK lokaal van betekenis
Het magazine is gratis verkrijgbaar bij supermarkten met een SSK keurmerk. Dit zijn supermarkten van zelfstandige ondernemers, die bewezen hebben op een duurzame en verantwoorde manier te werken en bovendien aantoonbaar actief te zijn in de lokale gemeenschap. Ondernemers met een SSK keurmerk zijn beoordeeld op en hebben voldaan aan de 7 criteria: lokale betrokkenheid, stimulerend personeelsbeleid, onderscheidend assortiment, energie, veiligheid en preventie, afvalinzameling en -reductie en transport en logistiek.

Uniek: iedere ondernemer met een eigen voorpagina
SuperLeven is een uniek magazine in supermarktland en wordt door de supermarktondernemer gratis aangeboden aan consumenten en relaties. Met een persoonlijk voorwoord, een coverfoto van het supermarktteam en een couponactie hebben de SSK ondernemers hun magazine kunnen personifiëren. Op deze manier krijgen de ondernemers de gelegenheid hun klanten te informeren over het SSK en hun wijze van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Ondernemer Giel Smits is trots dat hij dit magazine aan zijn klanten kan aanbieden: ‘We zijn al jaren bewust bezig om een steentje bij te dragen aan een betere maatschappij’, vertelt Smits. ‘Daar hebben we ook het Super Supermarkt Keurmerk voor ontvangen. Het keurmerk wordt uitgegeven door Stichting SSK, die ondernemers stimuleert om duurzamer en maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Samen met vele andere supermarktondernemers in Nederland hopen we dus zo bij te dragen aan een betere leefomgeving en toekomst voor onze kinderen. Met SuperLeven willen wij onze consumenten betrekken bij het SSK certificaat van hun supermarkt en de meerwaarde die dit ook voor de consument oplevert.’

Coverfoto's

Bekijk hieronder alle coverfoto's van het eerste SuperLeven magazine. Klik op een foto voor een vergroting.