Communicatie over uw SSK Keurmerk

Het SSK keurmerk bestaat sinds 2012. Een keurmerk om trots op te zijn en dat mag de klant weten. Heeft u het Keurmerk behaald, dan ontvangt een uitgebreid pakket met SSK communicatiemiddelen. Deze kunt u in en rond uw winkel laten gebruiken. Laat met trots zien dat u het SSK Keurmerk uitdraagt.

Wilt u meer communicatiemiddelen aanvragen? Vul dan het formulier in rechts op deze pagina en we sturen het naar u op.

Daarnaast zorgen we voor een persbericht voor de lokale pers en worden foto's gemaakt van de uitreiking. Het SSK schild wordt op uw pand bevestigd op een zichtbare plek bij de ingang. Zo zien alle bezoekers dat u het Keurmerk heeft.

Publiciteit rondom uw uitreiking

Heeft een SSK (her)certificering behaald? Dat mag de media weten en daarom ontvangt u een persbericht dat u naar de lokale media kunt sturen. Hieronder vindt u recente uitreikingen aan SSK ondernemers.

Albert Heijn Zonnenberg in Doetinchem

Albert Heijn Zonnenberg in Doetinchem is in 2023 onderscheiden met het Super Supermarkt Keurmerk (SSK). Ondernemers Guido en Christi-Marie Zonnenberg zetten zich bijzonder in voor de leefbaarheid in en rondom hun supermarkt. Op het gebied van lokale betrokkenheid scoort de ondernemer hoog. Hij heeft een flink budget beschikbaar gemaakt voor lokale verenigingen en acties. Dit heeft mede bijgedragen aan het toekennen van het Super Supermarkt Keurmerk.

Guido Zonnenberg is dan ook supertrots op het behaalde resultaat: ‘Het is een erkenning voor de zaken waarmee we het verschil maken. En het is voor onze klanten ook prettig dat zij boodschappen doen bij een supermarkt waarvan de eigenaar lokaal betrokken en verantwoord onderneemt.’

SSK Albert Heijn Zonnenberg Doetinchem Uitreiking Fam. Zonnenberg In Winkel

Spar Nicolai in Winschoten

In 2023 heeft Spar Nicolai in Winschoten het SSK Keurmerk ontvangen. Sven Nicolai zegt zelf: ‘Het is een erkenning voor de zaken waarmee we het verschil maken. Ik vind het belangrijk om als zelfstandig supermarktondernemer een maatschappelijke bijdrage te leveren. We zijn de kleinste supermarkt van Winschoten, maar het grootst in gezelligheid en verbintenis met de buurt. Duurzaamheid is belangrijk voor ons en ik zet mij in om voedselverspilling zo veel mogelijk tegen te gaan”.

SSK Uitreiking 2023 Met Bram De Jong

Uitreiking Jumbo Foodmarkt Koornneef Westland

Edward Koorneef heeft met zijn team het Super Supermarkt Keurmerk ontvangen voor zijn Jumbo-winkels in Naaldwijk, Scheveningen en Leidschendam. Zijn winkels in Kwintsheul, Wateringen en Oud-Beijerland waren al gecertificeerd.

Jumbo Koornneef Uitreiking Aug. 2023

Jumbo Roel Heerschap ontvangt 250e Super Supermarkt Keurmerk

Roel Heerschap heeft in 2022 onder het toeziend oog van Emile Roemer, gouverneur van de provincie Limburg en burgemeester Raymond Vlecken van Weert, het 250e Super Supermarkt Keurmerk uitgereikt gekregen voor zijn Jumbo-winkel Molenakker in Weert.

SSK Jumbo Roel Heerschap 250E Uitreiking Keurmerk

Roel Heerschap ontvangt 250e Super Supermarkt Keurmerk (SSK)

“Het is van belang dat een ondernemer beseft wat de samenleving tegenwoordig vraagt als het gaat om duurzaamheid, toegankelijkheid en betrokkenheid.”
Emile Roemer

Emile Roemer

Gouverneur Provincie Limburg
“De invulling die Roel Heerschap geeft aan de supermarkt als sociale ontmoetingsplek is van essentieel belang voor de leefbaarheid, zeker in de wijk.”
Raymond Vlecken

Raymond Vlecken

Burgemeester Weert
Gepubliceerd: woensdag 22 mei 2024